Η ιστορία μου αρχίζει να ζει την στιγμή που μια ψυχή, περιπέτειες ζητούσε σε άγνωστο κόσμο να βρει..
-Poll

Έτσι λοιπόν αρχίζει και η δική μας ιστορία, όταν η μητέρα μου Σπυριδούλα αποφάσισε να ανοίξει ένα μαγαζί με souvenir στην Ελαφόνησο το καλοκαίρι του 1984. Η έμπνευση ήταν από την ίδια της την ζωή όταν μετανάστευσε σε ηλικία 16 χρονών στην Αυστραλία αλλά και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα στα 33 της.

Τί είχε στις βαλίτσες της; Αναμνήσεις, Souvenir από όμορφες στιγμές!

Τα αναμνηστικά που είχε μαζί της από την Ελλάδα την βοήθησαν να μην ξεχάσει τις ρίζες της, και αυτά που έφερε μαζί της πίσω από το Σίδνεϋ ήταν αυτά που είχε μάθει αλλά και που είχε φτιάξει η ίδια.

Έτσι λοιπόν μας έμαθε και εμάς να φτιάχνουμε όμορφες αναμνήσεις και να τις ντύνουμε με αντικείμενα. Άλλοτε με ένα διακοσμητικό και άλλοτε με ένα ωραίο ρούχο ή ένα αξεσουάρ.

Τα souvenir για εμάς δεν είναι μόνο οι κούπες, τα μαγνητάκια και οι cart postal που μας θυμίζουν τον τόπο που επισκεφτήκαμε. Souvenir για εμάς είναι όλα όσα επιλέγουμε, για να φτιάξουμε εμείς οι ίδιοι τις αναμνήσεις μας.

Μέσα σε όλα αυτά όμως η αγάπη μας για την Ελλάδα (αλλά και για την γυναίκα) ήταν πάντα εκεί. Μάθαμε να αγαπάμε τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Γυρίζαμε όλη την Ελλάδα και βρίσκαμε μικρούς βιοτέχνες, κεραμιστές, πιλοποιούς και υποδηματοποιούς για να διαλέξουμε αυτά που θα διαθέταμε στο μαγαζί μας. Αυτά που θα «έντυναν» τις αναμνήσεις όλων όσων θα επισκέπτονταν την Ελαφόνησο!

Και έτσι πέρασαν 37 χρόνια! Το μαγαζί έχει περάσει πια στην επόμενη γενιά, σε εμένα την Μαρία, και μαζί με την επιχείρηση πέρασε το κέφι και το γούστο για την δουλειά μας, η αγάπη για την Ελλάδα, η αγάπη για όλες τις γυναίκες και κυρίως η αγάπη για τα SOUVENIR!

Σήμερα λοιπόν φτιάξαμε αυτό το e-shop, το SOUVENIR μας, και ελπίζουμε μέσα από εδώ να κάνουμε τις δικές σας στιγμές και αναμνήσεις λίγο πιο όμορφες!

Και εννοείται σας περιμένουμε όλους στην Ελαφόνησο.

Με πολλή αγάπη και εκτίμηση,
Μαρία.

EspaBanner
Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν αποκτήσει απόθεμα. Αφήστε την διεύθυνση email σας παρακάτω.
X