Αποστολή & Επιστροφές

Πληροφορίες Αποστολής και Μεταφορικών 

Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα σε χρονικό διάστημα δύο εργάσιμων ημερών με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή μεταφορική, αλλά και τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Κόστος Μεταφορικών

Εντός Ελλάδας:

  • δωρεάν για αγορές άνω των 100€ 
  • 5€ για αγορές κάτω των 100€, ανεξάρτητα τον τρόπο πληρωμής.

Εκτός Ελλάδας:
Οι αποστολές πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταφορικά.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας έπειτα από αντίστοιχη επικοινωνία. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών.

Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών 

Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε δεν καλύπτουν τις προσδοκίες σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή αυτών σύμφωνα με τους όρους που παρατίθενται παρακάτω.

Όροι Επιστροφής Προϊόντος

  • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραγγελίας, μαζί με την απόδειξη παραγγελίας.
  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε, δίχως φθορές, ειδάλλως θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δικά του έξοδα.
  • Το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή των προϊόντων χρεώνονται στον πελάτη, εκτός εάν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν ή λάθος του καταστήματος.
  • Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές στα προϊόντα της κατηγορίας “Finders Keepers” & ” Τελευταία Τεμάχια”

Επιστροφή Χρημάτων
Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων σε κανένα προϊόν.
Είναι δυνατή η ανταλλαγή ενός προϊόντος με κάποιο άλλο ίσης αξίας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραγγελίας, μαζί με την απόδειξη παραγγελίας, κατόπιν επικοινωνίας.

Ακύρωση παραγγελίας
Μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο πριν την αποστολή της.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 694 48 87 081, είτε μέσω
e-mail στο [email protected]